Regulisanje telesne težine

  • kvantna dijagnostika organizma
  • plan i program ishrane od 5 nedelja
  • recepti
  • svakodnevne konsultacije
  • nedeljni brifing

Podizanje i Jačanje imunog sistema

  • kvantna dijagnostika organizma
  • plan i program ishrane
  • svakodnevne konsultacije
  • brifing
  • recepti
  • kvantna dijagnostika organizma na kraju

Detoksikacija organizma

  • kvantna dijagnostika organizma
  • program detoksikacije
  • svakodnevne konsultacije

Ishrana profesinalnih sportista

  • kvantna dijagnostika organizma
  • plan i program ishrane od 8 nedelja
  • Regulisanje telesne tezine
  • recepti
  • svakodnevne konsultacije
  • kontrola kroz brojanje kalorija
  • nedeljni brifing
  • kvantna dijagnostika organizma na kraju

Personalni kuvar

  • Dolazak na adresu
  • Mogucnost spremanja jednog ili vise obroka
  • Cena zavisi od broja obroka, vremena i broja ljud

Predavanje i učenje o ekonomičnijem kuvanju i poznavanju namirnica i proizvoda

  • Kucna poseta
  • Obuhvata razne tehnike kuvanja, pripremanja, utrosk namirnica, kvalitet namirnica i proizvoda
  • Vremenski je ograniceno na 3 sata
  • Rad u grupi do 5 ljudi i pojednicano

Bezbroj recepata

Ovsene pahuljice sa melkom od badema
( roasted Aldo )

SASTOJCI:

50 g ovsenih pahuljica
10 ml mleka od badema
1 spk. borovnica
pola šake oraha
malo suvog grožđa

 

NAČIN PRIPREME:

U manju posudu sipati ovsene pahuljice i mleko od badema i sačekati da upije. Dodato seckane orahe, suvo grožđe i borovnice. Promešati i uživati.

Pileće supa

Sastojci:

Suncokretovo ulje – po potrebi
2 crna luka
1 veća šargarepa
1 veći komad celera koren
4 čena belog luka
1 veza perešuna
1 kom. lovorov list
2 veća kom. Pileća bataka sa karabatakom
Krupna morska so – po ukusu
Crni biber – po ukusu

NAČIN PRIPREME:

Svo povrće dobro oprati, i iseći na kocke. U zagrejan šerpu na ulju propržiti svo povrće, kada je pustilo miris i počinje da se hvata za dno dodati piletinu i nalijti vodu. Pre nego što provri smanjiti na manju temperaturu i poklopiti. Nakon 20 min. supa je gotova. Procediti, začiniti i dodati rezance po potrebi. Prijatno.

Piletinu odvojiti od kostiju i meso sačuvati za pilav

Smuti od zelenog povrća

Sastojci:

1 šaka spanaća
1 manja veza blitve
1/2 avokada
1 manja banana
2,5 dl mleka od badema

Način pripreme:

Sve sastojke staviti u blender i izblendati. Prijatno.

Pasta od pečuraka

Sastojci:

50g Šampinjoni
50g Lisičarke
1manji kom.Crni luk
2 čena Beli luk
Krupna morska so – po ukusu
Crni biber – po ukusu
Suncokretovo ulje – po potrebi
Maslinovo ulje
1dl Belo vino
1 kom. Jaje
100g Pasta po izboru

Granola

SASTOJCI:

100 g ovsenih pahuljica
20g. lešnika
pola šake oraha
malo suvog grožđa
Šaka suvih šljiva
2 supk. bundevinih semenki
3 supk. meda
1 prašak za pecivo
Kora od 2 limuna
1 kafk. kakao praha

 

NAČIN PRIPREME:

Sve sastojke sitno iseckati i pomešati sa ovsenim pahuljicama i dobro sjediniti. Staviti na papir za pečenje i peći na 150C 45min. ( treba da bude hrskavo i da ima zlatnu boju ). Kada je gotovo izvaditi i ostaviti da se ohladi. Konzumirati sa biljnim mlekom i svežim voćem.  ( najbolje je pripremiti dan pre, i može da stoji i do 3 nedelje ).

Krem supa od brokolija

Sastojci:

1 kom. crni luk
2 čena beloga luka
velika glavica brokolija
3 krompira
Krupna morska so – po ukusu
Crni biber – po ukusu
Suncokretovo ulje – po potrebi
Maslinovo ulje

NAČIN PRIPREME:

Sitno iseću crni i beli luk. Prodinstai na ulju, dodati krompir sitnije sečen pa dinsti dok ne omekša, dodati brokoli . Procediti. Vodu sačuvati. U mixser izblendati brokoli i krompir. U šerpu sipati masu pa postepeno dodavati vodu i mešati žicom. Kada se dobila krem supa, prokuvati, začniniti i poslužiti. Prijatno

Salata sa peršunom

Sastojci:

3 veće veze peršuna
3 paradajza
1supk. kinoe
Krupna morska so – po ukusu
Crni biber – po ukusu
Maslinovo ulje
sok od limuna – po ukusu

NAČIN PRIPREME:

Povrće dobro oprati. Peršun sitno iseckati, paradajz na sitne kockice. Kinou skuvati. Sve sjedniti i začiniti. Prijatno.

Ukoliko Vam je poreban plan i program ishrane ili imate neka pitanja slobodno nas kontaktirajte.

ishranabkakademac@hotmail.com

061 63 707 21